Wednesday, January 16, 2013

Φθηνά Αεροπορικά Εισιτήρια από την AirFastTickets

 AirTickets by AirFastTickets 


H AirFastTickets είναι μια εταρεία OTA (Online Travel Agency) και αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους ηλεκτρονικούς πράκτορες στο κομμάτι του ταξιδιού. Καθημερινά εξυπηρετεί μεγάλο πλήθος ταξιδιωτών ενώ εμφανίζεται να έχει εξαιρετική δυναμική στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, εφόσον έχει ήδη κάνει βήματα επέκτασης, έχοντας ιδρύσει υποκαταστήματα AirFastTickets UK (Αγγλία) και AirFastTickets DE (Γερμανία), όπου ήδη λειτουργεί κανονικά αλλά διαφαίνεται περαιτέρω επέκταση και σε πολλές ακόμα χώρες, όπως Ιταλία, Αμερική, Πολωνία κλπ, όπου θα γίνει πλήρως λειτουργική στο μέλλον.

 Για τους λάτρεις του ταξιδιού, όπως είμαι κι εγώ είναι πολύ σημαντική η ύπαρξη της δυνατότητας εύκολων, γρήγορων και πάνω απ' όλα αξιόπιστων λύσεων στον τομέα του online booking. Έπειτα από σχετικά εκτεταμένη έρευνα αγοράς έχω καταλήξει στο συμπέρασμα πως η AFT πληροί όλες αυτές τις προϋποθέσεις. Πιο συγκεκριμένα μπορεί να εντοπιστεί η χρηστικότητα της υπηρεσίας με περιήγηση στο site (link στην αρχή του post) ενώ επιγραμματικά αναφέρω 2-3 σημεία τα οποία διασφαλίζουν την αξιοπιστία και την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών της AFT:

  • Δυνατότητα τηλεφωνικής επικοινωνίας. Διασφαλίζει την αποφυγή παρεξηγήσεων, ευχέρεια για υποβολή διευκρινιστικών και λοιπών ερωτήσεων και δυνατότητα για πιο προσωποποιημένες κρατήσεις.
  • 11% έκπτωση σε κρατήσεις ξενοδοχείων. Δεν έχω να προσθέσω πολλά.
  • Εγγύηση καλύτερης τιμής. Εάν ο πελάτης βρει κλείσει εισιτήριο και εντοπίσει καλύτερη τιμή αλλού, η εταιρεία του επιστρέφει 50€ με τη μορφή έκπτωσης σε πακέτο διακοπών.
 Επιπλέον δεν προσφέρονται μόνο εισιτήρια. Το agency είναι αρκετά πλήρες και προσφέρει:

  1.  Φθηνά Αεροπορικά Εισιτήρια: Επιλέγουμε τον τόπο αναχώρησης και τον προορισμό, συμπληρώνουμε τις ημερομηνιές του ταξιδιού και τα υπόλοιπα στοιχεία της πτήσης και η μηχανή αναζήτησης επιστρέφει μια σειρά από αποτελέσματα τα οποία μπορούμε να κάνουμε sort ανάλογα με την τιμή της πτήσης, τις ενδιάμεσες στάσεις, ή τις ώρες απογείωσης-προσγείωσης . Συνεχίζουμε επιλέγοντας την αεροπορική εταιρεία της επιλογής μας και το συγκεκριμένο δρομολόγιο.
  2. Κρατήσεις Ξενοδοχείων: Επιλέγουμε την πόλη που επιθυμούμε να διαμείνουμε, τον αριθμό των διανυκτερεύσων, αριθμό ενοίκων και προαιρετικά όνομα ξενοδοχείου (αν έχουμε προτίμηση) και η μηχανή επιστρέφει αποτελέσματα από τα οποία κάνουμε την επιλογή μας.
  3. Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων: Συμπληρώνουμε τοποθεσία παραλαβής και παράδοσης καθώς και ημερομηνία παραλαβής και παράδοσης και τύπο αυτοκινήτου και είμαστε έτοιμοι να διαλέξουμε από τις πιθανές επιλογές που επιστρέφει η μηχανή αναζήτησης. Προφανές προαπαιτούμενο να έχει συμπληρωθεί το έτος νόμιμου δικαιώματος έκδοσης διπλώματος οδήγησης.
  4. Πακέτα Διακοπών: Απλώς συμπληρώνουμε πού θέλουμε να κάνουμε διακοπές και μας επιστρέφονται διάφορες ταξιδιωτικές προσφορές από τις οποίες μπορούμε να διαλέξουμε εκείνη που μας φαίνεται πιο ελκυστική.
 Οι 3 πρώτες υπηρεσίες μπορούν και να συνδυαστούν κατά τη διαδικασία οποιασδήποτε κράτησης.





No comments:

Post a Comment